Als zelfstandig ondernemer wilt u uw financiële zaken goed op orde hebben. Of u nu zzp’er bent, een eigen winkel of klusbedrijf heeft, bestuurder bent van een stichting of u wilt sparen en betalen op úw manier. Bij RegioBank kunt u eenvoudig uw rekening uitbreiden met extra producten van uw voorkeur, zonder ingewikkelde constructies en onnodige extra’s. 

ZZP Rekening/MKB rekening
Speciaal voor zzp’ers en MKB’ers heeft RegioBank een voordelig en zeer overzichtelijk betaalpakket. Voor dit pakket betaalt u een vast bedrag per maand. Hiervoor krijgt u een wereldpas, zakelijk internet bankieren en 1000 of 1250 internettransacties per jaar. Gebruikt u toch meer dan het maximale aantal transacties? Geen probleem! Dan worden de kosten voor deze extra transacties aan het eind van het jaar in bundels van uw rekening afgeschreven.

Zakelijk internet bankieren
Met Zakelijk Internet Bankieren van RegioBank heeft u alles wat u nodig heeft om elektronisch te bankieren. U kunt bijvoorbeeld batchbetalingen versturen; handig voor het uitbetalen van salarissen van uw personeel. Ook kunt u transacties downloaden en uploaden. Bijvoorbeeld van en naar uw boekhoudpakket. U logt veilig in met een digipas die u van RegioBank ontvangt.
De transacties die u nog over heeft in uw betaalpakket, vindt u in Zakelijk Internet Bankieren. Wilt u bundels bijkopen? Ook dit regelt u direct in Zakelijk Internet Bankieren.

Meer informatie? Kom bij ons langs of klik hier.