Is verzekeren verplicht?

Het aanbod van verzekeringen is groot. Slechts enkele verzekeringen zijn door de overheid verplicht gesteld. Aanvullend heeft u een grote keuzevrijheid om uw risico’s af te dekken.

Niet verplicht is bijvoorbeeld een aansprakelijkheidsverzekering particulieren. Maar wij adviseren u sterk om er een af te sluiten. Al snel kan het bij incidenten om grote schades gaan. Toch zijn er absoluut meer verzekeringen het overwegen waard. Daarin adviseren wij u graag!

Waarom verzekeren?

Financiële onzekerheid voelt voor veel mensen als een ongemak. Dus verzekeren is niet alleen belangrijk, maar vooral noodzakelijk. Verzekeringen zijn nodig om risico’s af te dekken die u zelf niet kunt of wilt dragen. Zij bieden een vastigheid die u inbouwt voor risico’s welke in het leven onverwacht uw pad kunnen kruisen. Dat geldt voor materiele zaken onder meer om uw bezit veilig te stellen. Maar daarnaast is het nuttig om een beheersbaar vangnet te creëren voor de risico’s inzake uw inkomen en vermogen.

Sweere: uw vertrouwd advieskantoor

Voordat u besluit een of meerdere verzekeringen af te sluiten is het goed om samen met één van onze adviseurs uw particuliere of bedrijfsrisico’s te analyseren. Wij zien het als onze taak om u te adviseren over de meest geschikte (verzekerings)oplossingen. Hebben wij eenmaal voor u het verzekeringspakket geregeld, dan zijn wij bij geleden schades altijd uw solide partner in de begeleiding van een snelle en accurate afwikkeling van schades.

Het voelt vertrouwd om een direct contact met uw eigen adviseur op het Sweere kantoor te hebben. Naast de persoonlijke en telefonische benadering kunt u ook digitaal uw vraag, probleem en schade aan ons voorleggen. Waarop wij snel naar u reageren!