Advies met overtuigende bemiddeling

De makelaars van Sweere helpen u enthousiast en daadkrachtig om uw huis op de beste manier te verkopen. Dat doen we aan de hand van een doordacht verkoopplan, steeds afgestemd op uw eigen situatie.

Wij hanteren daarin twee fases:

  • Voorbereiding: in deze eerste fase van het verkoopproces van uw woning zullen wij met u het plan van aanpak voor de verkoop, de waardebepaling en de presentatie van uw woning doorspreken
  • Verkoop: in deze tweede fase begeleiden wij u met de bezichtigingen, onderhandelingen en ondertekening van de koopakte.

Het blijft toch altijd de kunst om precies die mensen te bereiken die zich in uw huis en in uw buurt thuis zullen voelen. Met behulp van een uitgekiend verkoopplan wordt uw woning bij een breed koperspubliek onder de aandacht gebracht. En dat doen we zo aantrekkelijk en vindingrijk mogelijk, want presentatie staat voor alles!

Uw woning in een kwalitatief piekfijn advertentieprofiel op Funda.nl geplaatst. Zodat het grote belangstellende publiek en andere makelaars direct kunnen zien dat uw huis te koop staat.

Verder spelen nieuwe media een belangrijke ondersteunende rol in de verkoop van uw huis. Wij zetten onze sociale netwerken daarvoor volledig in. Maar zelf kunt u ook al uw eigen social media contacten en volgers volop benutten om de verkoop van uw woning extra te illustreren.

Als wij met u een bemiddelingsovereenkomst aangaan voor de verkoop van uw woning maken wij vooraf met u heel duidelijke afspraken over de bemiddelingscourtage. Zodat u exact weet voor welke activiteiten u kosten gaat betalen.