Wat waardevol is wilt u goed beschermen

Het leven kent risico’s, daar kunnen we niets aan veranderen. Hoe goed u overal ook op voorbereid lijkt te zijn. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Daarom horen verzekeringen ook terdege bij het leven. Om u en uw gezin te waarborgen tegen de financiële gevolgen van opgelopen schade! En dat niet alleen in materiele zin. Mogelijke tragische tegenslagen als overlijden of arbeidsongeschiktheid kunnen het inkomen en vermogen aantasten. Het is daarom zeer te overwegen om tegen dergelijke calamiteiten bescherming te zoeken.

Bij een keuze voor de beste verzekeringen is niet enkel de prijs bepalend. Het gaat erom dat een verzekering behalve de prijs ook qua dekking, condities en voorwaarden past bij uw persoonlijke en uw gezinsleven. Wij zien het als onze taak om samen met u uw risico’s en algehele situatie in beeld te krijgen. Zodat wij aan de hand van deze analyse u optimaal kunnen adviseren.

Ons uitgangspunt voor u is dat u passend verzekerd bent. En dat kan met de Pakketpolis van Sweere. Wij hebben de voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • al uw verzekeringen overzichtelijk in één pakket
  • garantieregeling tegen onderverzekering voor zowel opstal- als inboedelverzekering
  • inzage in uw pakketpolis via de digitale app
  • keuze uit maand-kwartaal-jaarbetaling
  • pakketkorting oplopend tot maximaal 12% (afhankelijk van aantal gesloten verzekeringen)

Kies het beste uit wat verzekeringen u kunnen bieden. Via Sweere!