Verzekerd van echt Sweere maatwerk!

Sweere is een complete financiële dienstverlener met een professionele en inzichtelijke aanpak. Onze medewerkers investeren sterk in een persoonlijke band met onze klanten en een voortdurende intensieve begeleiding. Dat is dan ook onze servicekracht, naar u.

Verzekeringen, hypotheken, onroerend goed, financiële planning, en bankzaken (zelfstandig adviseur van RegioBank). Bij ons vindt u werkelijk alles onder één dak. Dat is niet alleen bijzonder gemakkelijk, maar vooral ook heel efficiënt.

In 1982 werd het bedrijf Sweere opgericht onder het motto ‘vertrouwd zakendoen’. En dat motto koesteren wij decennia later nog steeds ten volle! Sindsdien heeft Sweere als financieel dienstencentrum een sterke ontwikkeling doorgemaakt.

Ons bedrijf, dus zeer zeker u als relatie, kan bouwen op een team van deskundige en betrokken medewerkers die al uw financiële vragen en oplossingen met een fris élan onder handen nemen. Het resultaat is en blijft een 'bedrijf in beweging'.

Het financieel dienstencentrum Sweere met het hoofdkantoor in Oud Gastel en een nevenvestiging in Zundert staat onder de bezielende leiding van Rini Rockx en Aart Lodders.