Vorige | Volgende

Oudendijk OUD GASTEL

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Na de realisatie van het prachtige plan 'Gastels Buiten' hebben Maas-Jacobs uit Zundert en Aannemersbedrijf van Agtmaal uit Oudenbosch nu de handen ineengeslagen bij de ontwikkeling van 'Lanen van Ambacht'. Dit plan telt in totaal 35 prachtige woningen in het nieuwe bestemmingsplan van Oud Gastel. Beiden zetten zij de kennis, ervaring, flexibiliteit en creativiteit in om u naar wens te bedienen en u zodoende een hoogwaardige woning te garanderen.

Betaalbare kwaliteit is het uitgangspunt van deze woningen. Er is veel aandacht besteed aan het zoeken naar de juiste architectuur in combinatie met maximaal wooncomfort. Zo bieden de woningen een royaal woonoppervlak met een functionele indeling. Er worden diverse opties aangeboden om de woning helemaal op maat de realiseren.
Denk bijvoorbeeld aan een uitbouw of dubbele tuindeuren op de begane grond, dakkapel op zolder of één van de overige afwerkopties.

Energieprestatie en duurzaamheid
Hoe beter je een woning maakt met betrekking tot isolatie, ventilatie, installatie hoe minder energie je nodig hebt om de woning comfortabel warm te houden. De hoeveelheid energie die nodig is om de woning te verwarmen/koelen en energie nodig om tapwater te verwarmen wordt gewogen en uitgedrukt in een Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC).
De EPC geeft aan hoe energiezuinig een woning is. het is een waarde die berekend wordt aan de hand van bouwkundige en installatietechnische gegevens. Hoe lager de waarde, des te beter is de energieprestatie. De afgelopen jaren is de toegestane EPC voor nieuwbouw gedaald van 0.8 naar 0.6 en inmiddels naar 0.4. De komende jaren zal de EPC verder aangescherpt worden met een vermoedelijk toegestane EPC van 0 na 2020.

Vrijstaande woningen:
Op de ruime percelen bevinden zich de vrijstaande woningen. Deze woningen beschikken allen over een ruime achtertuin en een berging/garage met ervoor een opstelplaats voor een auto. Binnen kunt u genieten van de ruime woonkeuken en de royale woonkamer. De slaapkamers van de vrijstaande woningen zijn tevens erg ruim.
Kenmerken:
- Perceeloppervlake: 379 m2 - 561 m2
- Woonoppervlakte: 152 m2 - 166 m2
- Bruto inhoud: circa: 623 m3 - 682 m3
- Ruime woonkamer
- Aantal slaapkamers: 3
- Ruime complete badkamer met ligbad en inloopdouche
- Ingedeelde zolder
- Ruime garage/berging met oprit

Binnen het project Lanen van Ambacht is gekozen voor Bruynzeel Keukens als keukenleverancier en dat biedt u als koper van een woning veel voordelen. Een Bruynzeel keuken kenmerkt zich door een slim ontwerp, waarbij comfort, gebruik, opberggemak en sfeer op een slimme manier in de keuken worden geïntegreerd. Qua apparatuur zijn de keukens voorzien van een vaatwasser, combi-magnetron, koelkast, schouwkap en inductie kookplaat, alle het merk Etna. Daarnaast worden de keukens standaard voorzien van een 50 mm dik kunststof keukenblad met een Grohe mengkraan. Reeds in de ontwerpfase van Lanen van Ambacht hebben we gekozen voor de meest optimale plaats en opstellen van de keuken in relatie tot de plattegrond. Maar u denkt daar misschien anders over en daarom heeft u alle ruimte om eigen ideeën en wensen te bespreken met de keuken ontwerpers van Bruynzeel.

De badkamer speelt een steeds grotere rol in ons wooncomfort. Een plek waar je tot rust komt en geniet van een moment voor jezelf. Als koper van een woning van Lanen van Ambacht mag je rekenen op een badkamer die het welnessgevoel verstrekt. De materialen zijn hoogstaand en de merken Sphinx en Grohe onderscheiden zich door kwaliteit en fraaie lijnen. Genieten begint hier.
De huidige trend op het gebied van badkamers en specifiek tegels is helderheid en ingetogenheid. Dit vertaalt zich in strakke lijnen en neutrale kleuren. Denk aan antricietgrijs, zwart, wit en natureltinten. Ook de wand- en vloertegels in Lanen van Ambacht komen tegemoet aan deze trend. De wandtegels worden wit uitgevoerd met formaat van 50x20 cm, vloertegels toilet 33x33 en vloertegels badkamer 60x60 cm, maar kopers hebben uiteraard eigen keuze als het gaat om het tegelwerk van vloeren en wanden. We denken graag met u mee.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
N.v.t.
Bouwnummer
1

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
723 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Oud en Nieuw Gastel
Sectie
G
Perceel
2270
Oppervlakte
1 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Oudendijk OUD GASTEL

naar Oudendijk OUD GASTEL
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

  • Funda
  • Funda in business