Wonen in een nieuwbouwwoning aan de rand van Oud Gastel?

Aan de Maximalaan, gelegen tussen de Oudendijk en de Rijpersweg in Oud Gastel, realiseren Aannemersbedrijf Van Agtmaal en Maas-Jacobs Vastgoed diverse hoogwaardige woningen. Dit nieuwbouwplan 'Gastels Buiten' ligt aan de noordzijde van Oud Gastel. Je kunt hier landelijk wonen, maar toch sta je binnen enkele minuten met de fiets bij de winkels en supermarkten aan de Dorpsstraat en Kerstraat.

Het plan biedt 20 twee-onder-een-kapwoningen, 2 vrijstaande woningen, 6 eengezinswoningen en 3 nul trede woningen. Een nul trede woning heeft alle faciliteiten zoals de slaapkamer en de badkamer op de begane grond en wordt daarom ook wel een levensloopbestendige woning genoemd.

Er is bij dit project veel aandacht besteed aan maximaal wooncomfort, een luxe uitstraling, fraaie architectuur i.c.m. een betaalbare kwaliteit. Tevens blijft er voldoende keuzevrijheid d.m.v. verschillende opties om de woning helemaal naar uw eigen woonwensen in te vullen.

Interesse in het 'Gastels Buiten' ? Loop dan graag bij ons binnen voor meer informatie.

Woningtypes

Ariane

Er worden 4 tussenwoningen, 1 eindwoning en 1 hoekwoning aangeboden met een ruime woonkamer, tuin gelegen op het zuiden en perceeloppervlakte van 135 m² tot 265 m². Bruto vloeroppervlakte van 149 m² tot 179 m². Bruto inhoud van 386 m³ tot 476 m³. De prijzen varieren van € 200.000,- tot € 245.500,- v.o.n. Voor de inzage van de plattegronden en de brochure klikt u hier.


Alexia

Twee-onder-een-kapwoning met ruime woonkamer, badkamer met ligbad en 2e toilet, garage gekoppeld aan de woning, tuin gelegen op het zuiden en perceeloppervlakte van 230 m² tot 350 m². Bruto vloeroppervlakte van 198 m². Bruto inhoud van 529 m³. De prijzen varieren van € 285.500,- tot € 308.500,- v.o.n. Voor de inzage van de plattegronden en de brochure klikt u hier.


Beatrix

Nul trede woning met een compleet woonprogramma op de begane grond, garage gekoppeld aan de woning, tuin gelegen op het oosten en een perceeloppervlakte van 195 m² tot 235 m². Ook bestaat er de mogelijkheid tot een extra slaapkamer en/of badkamer op de 1e verdieping te creëren. De prijzen varieren van € 290.000,- tot € 307.500,- v.o.n. Voor de inzage van de plattegronden en de brochure klikt u hier.


Amalia

Vrijstaande woning met ruime woonkamer inclusief erker, ruime badkamer met ligbad en toilet, garage gekoppeld aan de woning, tuin gelegen op het zuiden en een perceeloppervlakte van 320 m². Bruto vloeroppervlakte van 204 m². Bruto inhoud van 548 m³. Koopaanneemsom € 330.000,- v.o.n. - Van dit type zijn helaas geen woningen meer beschikbaar. -


Christina

Twee-onder-een-kapwoning met ruime woonkamer, garage gekoppeld aan de woning, 3 slaapkamers, ruime badkamer met ligbad en inloopdoouche, vrij indeelbare zolder, achtertuin op het zuiden of noorden en een perceeloppervlakte van 223 m² tot 235 m². Woonoppervlakte vanaf circa 113 m². Bruto inhoud van circa 513 m³ tot 546 m³. De prijzen varieren van € 285.000,- tot € 292.000,- v.o.n. Voor de inzage van de plattegronden en de brochure klikt u hier.


Margiet

Twee-onder-een-kapwoning met topgevel, ruime woonkamer, garage gekoppeld aan de woning, 3 slaapkamers, ruime badkamer met ligbad en inloopdouche, vrij indeelbare zolder, achtertuin op het zuiden of noorden en een perceeloppervlakte van 223 m² tot 355 m². Woonoppervlakte vanaf circa 123 m². Bruto inhoud van circa 549 m³ tot 587 m³. De prijzen varieren van € 302.000,- tot € 310.000,- v.o.n. Voor de inzage van de plattegronden en de brochure klikt u hier.


Irene

Vrijstaande woning met ruime woonkamer, ruime badkamer met ligbad en inloopdouche, ingedeelde zolder, garage gekoppeld aan de woning, tuin gelegen op het zuiden en een perceeloppervlakte van 377 m². Woonoppervlakte van 135 m². Bruto inhoud van circa 600 m³. Koopaanneemsom € 350.000,- v.o.n. - Van dit type zijn helaas geen woningen meer beschikbaar. -


Locatie

'Gastels Buiten' wordt gebouwd aan de noordzijde van Oud Gastel, omsloten door de Oudendijk, Rijpersweg en de Willem Alexanderstraat. Het dorp behoort tot de gemeente Halderberge en ligt in Noord-Brabant. Oud Gastel is gelegen aan de N268 en gemakkelijk bereikbaar via de A17. Binnen 14 minuten bent u in Roosendaal en binnen 30 minuten in het bruisende Breda. Het centrum van Oud Gastel is op fietsafstand prima te bereiken. Naast diverse sportfaciliteiten, basisscholen, supermarkten en bosrijke omgeving is Oud Gastel voorzien van alle gemakken.


“Vorstelijk wonen vraagt vorstelijk voordeel”

Bij Sweere v.o.f. ontvangt u bij de aankoop van een woning in het 'Gastels Buiten' daarnaast flink voordeel op het afsluiten van uw hypotheek en/of verzekeringen. Kortom; een woning aankopen in ‘Gastels Buiten’ heeft altijd voordeel!

Bepaal zelf uw voordeel

  1. Ontvang een scherpe rente op uw hypotheek door de grote keuze uit geldverstrekkers;
  2. Ontvang € 250,- korting op de bemiddelingskosten van onze hypotheekadviseur;
  3. Ontvang 1 jaar gratis opstalverzekering bij de afname van het volledige verzekeringspakket¹ én een hypotheek;
  4. Ontvang 1 jaar gratis de inkomstenbelasting aangifte voor particulieren bij afname van een hypotheek.

    ¹ Het volledige verzekeringspakket bestaat minimaal uit een opstal-, inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering.

Uw huidige woning verkopen?

Ook bij de verkoop van uw huidige woning helpen we u graag. De makelaar komt vrijblijvend bij u langs voor een opname van uw woning. Aan de hand van deze opname wordt kosteloos, onafhankelijk en oprecht de waarde van uw woning bepaald en stellen we in overleg met u de vraagprijs voor uw woning vast.

Wilt u meer informatie over de voordeelacties en/of het verkopen van uw huidige woning, neem contact met ons op of loop op het gemak eens bij ons binnen.

Graag tot ziens bij Sweere v.o.f. !