RegioBank kiest voor de regio

In dorpen en kleine steden verdwijnen steeds meer banken en winkels. RegioBank kiest bewust voor de regio en zet zich in om ervoor te zorgen dat lokale basisvoorzieningen blijven bestaan. Daarom starten wij een lokale actie.

Een actie waarbij we een mooie samenwerking met Het Ministerie van eten en drinken hebben. Klanten die met een betaalrekening naar RegioBank overstappen, krijgen een dinerbon van het Ministerie van eten en drinken cadeau. Uiteraard hopen we hiermee nieuwe klanten te verwelkomen en maar ook het lokale ondernemerschap te bevorderen. Deze actie loopt t/m 31 december.

RegioBank is de bank in de buurt waar mensen voor persoonlijke contact gewoon even binnen kunnen lopen. Daarnaast bieden we alle gemakken van deze tijd zoals internet en mobiel bankieren. ‘Eigenlijk het beste van twee werelden, waarbij de klant zelf bepaalt of hij langskomt bij ons op kantoor of dat hij het zelf online regelt.’

Overstappen is zo geregeld

Als Zelfstandig Adviseur zorgen we met de Overstapservice dat u gemakkelijk van bank overstapt. Heeft u hierover vragen? Wij helpen u hier graag bij.