Er is altijd een hypotheek die bij u past

Of het nu gaat om het kopen van een eerste woning. Of een verhuizing naar een andere woning. Of het oversluiten van uw hypotheek om persoonlijke redenen. U wilt het ongetwijfeld financieel allemaal zo perfect mogelijk geregeld hebben. En daarbij elke mogelijke verrassing uitsluiten. Onze adviseurs slaan samen met u de handen ineen om binnen de complexe materie van hypotheken u een hypotheekadvies aan te bieden die het beste past bij uw persoonlijke wensen en mogelijkheden. En dat vervolgens een basis kan zijn voor uw toekomstige financiële planning.

Ons advies gaat bepaald veel verder dan alleen te bekijken welke hypotheek de laagste rente biedt. We vergelijken rentes, premies en voorwaarden en wegen de voor- en nadelen tegen elkaar af. Dat betekent heel concreet dat wij u adviseren over het financieringstraject dat het beste bij uw wensen en mogelijkheden aansluit. Het past in het hypotheekbeleid van Sweere dat wij bij het uitbrengen van advies weloverwogen kijken naar de bescherming van financiële risico’s bij mogelijk veranderende situaties in uw persoonlijke en gezinsleven. Om daarmee uw woongenot in stand te blijven houden!

Heldere kosten

Wat betaalt u voor onze diensten? Ook daarover zijn we duidelijk. Een oriëntatiegesprek is altijd gratis! Voordat u besluit met ons in zee te gaan als uw persoonlijke hypotheekregisseur geven wij u vooraf een heldere indicatie van de kosten. De kosten zijn gebaseerd op twee onderdelen in dit dienstverleningsproces:

  • een tarief voor alleen het te verstrekken hypotheekadvies aan u
  • en een tarief voor de aansluitende hypotheekbemiddeling, dus het daadwerkelijk regelen van uw hypotheek.

Zo maken wij ook van de kosten maatwerk voor u. Gewoon glashelder!

Periodiek contact

Ook nadat de hypotheek is afgesloten kunt u op ons rekenen als u aanvullend vragen heeft. Of wanneer u een periodieke controle van uw hypotheek wenst. Er kunnen redenen denkbaar zijn om de bestaande hypotheek opnieuw onder de loep te nemen. En mogelijk te herzien.