.....DE BASIS VOOR EEN ONBEZORGD FINANCIEEL BESTAAN

In welke fase van het leven waarin u zich ook bevindt, alles draait om de juiste balans. Om wensen en doelen in het leven na te streven. Wij zijn er om u te ondersteunen met het bereiken van uw ambities.

FinanciŽle planning helpt u bij het in kaart brengen van uw huidige financiŽle situatie en het plannen van een aangename financiŽle toekomst. Daarvoor hebben wij uiteraard veelzijdige informatie van u nodig. Samen met u brengen wij uw inkomen, uitgaven, vermogen, pensioen en verzekeringen met elkaar in verband en plaatsen deze op een toekomstige tijdlijn.

Een persoonlijk financieel plan start altijd vanuit een bepaald moment in uw leven. Alleen...uw eigen (gezins)leven staat niet stil. FinanciŽle wensen en verplichtingen kunnen dus merkbaar variŽren tijdens een mensenleven. En ook politieke, wettelijke en economische ontwikkelingen gaan gewoon door. Dat alles kan verrassende gevolgen hebben. Het is daarom verstandig om uw persoonlijk financieel plan periodiek, samen met uw Sweere adviseur, tegen het licht te houden. Zodat u tussentijds de mogelijkheid heeft om uw financiŽle toekomst bij te sturen.

FinanciŽle planning is en blijft altijd maatwerk. Gericht op persoonlijke specifieke wensen en complexiteit van het adviestraject kunnen de kosten dan ook variŽren.

Heeft u vragen, neem gerust contact met ons op! Wij informeren u op een onafhankelijke en begrijpelijke manier graag over de mogelijkheden, gericht op uw wensen.