Eigen aankoopmakelaar. De kracht van details!

De makelaars van Sweere staan voor professionele dienstverlening, persoonlijke aandacht en resultaatgericht werken. Wij helpen u graag bij het aankopen van uw nieuwe woning. Dat is iets wat we graag doen en waar we goed in zijn. Dankzij onze expertise, ervaring en netwerken weten we exact hoe wij doeltreffend voor u moeten handelen.

Full service aandacht

Een huis kopen is en blijft toch altijd een boeiend proces. Het begint met het bezichtigen van een woning. Natuurlijk wilt u dan ook graag horen wat de te verwachten (onderhouds)kosten zijn. Vervolgens starten de onderhandelingen over de aankoopprijs. Bij een wederzijds akkoord wordt de koopovereenkomst ondertekend. Het is zowaar geen alledaagse bezigheid. Goed advies is daarom beslist van onschatbare waarde! Dat maakt Sweere voor u een deskundige partner. Wij zijn thuis in de woningmarkt in de regio West-Brabant.

Als aankoopmakelaar kunnen wij u van begin tot eind begeleiden met de koop van een woning. Van een door u aangegeven specifieke zoekopdracht tot het verkrijgen van het eigendomsbewijs; het full-service traject dus. Graag maken wij met u van tevoren duidelijke afspraken over het takenpakket waarvoor u ons wilt inzetten. En uiteraard over het tarief dat behoort tot de omvang van de door ons uit te voeren taken.