FinanciŽle planning

Wat heeft u te wensen?

Financiële wensen en verplichtingen variëren merkbaar tijdens een mensenleven. Dat is spannend, maar u kunt er goed op voorbereid zijn. Financiële planning kan uitkomst bieden. Daarmee creëert u voor uzelf inzicht in wat u nodig heeft om toekomstige financiële ambities voor u en uw gezin te realiseren.

Financiële planning is feitelijk uw huidige financiële situatie optimaliseren en een gepaste samenstelling van geldelijke, vermogens- en verzekeringsproducten inzetten voor de toekomst.

Voor een persoonlijk financieel plan hebben wij uiteraard veelzijdige informatie van u nodig. Onze financieel planner zal daarom in gesprekken de volgende items uitvoerig met u bespreken:
 
  • uw inkomenssituatie, uw vermogensopbouw,  uw uitgaven en uw financiële verplichtingen
  • uw wensen en uw ambities voor nu en in de toekomst

Een persoonlijk financieel plan start vanuit een bepaald moment in uw leven. Alleen...uw eigen leven staat niet stil en ook politieke, wettelijke en economisch- financiële ontwikkelingen gaan door.  Dat kan verrassende gevolgen hebben. Het is daarom verstandig om uw persoonlijk financieel plan periodiek, samen met onze financieel planner tegen het licht te houden. Zodat u tussentijds de mogelijkheid heeft om uw financiële toekomst bij te sturen.

Wat u voor een financiële planning traject betaalt is een kwestie van maatwerk en kan dan ook variëren. Wij informeren u op een onafhankelijke en begrijpelijke manier graag over de mogelijkheden, gericht op uw wensen!


Neem contact op voor een vrijblijvend intake-gesprek! financieleplanning@sweere.nl
 
 
Sweere V.O.F.