REGIOBANK

Een bank die u kent!

Sweere v.o.f. is uw adviseur, ook voor uw bankzaken. Met ons agentschap van de RegioBank kunnen wij u breed van dienst zijn op het gebied van bancaire diensten en producten zoals betalen, sparen, lenen, internet bankieren en beleggen.  Met RegioBank heeft u de bank in de buurt. De bank, die er is voor ú!

RegioBank onderscheidt zich van de traditionele banken door alle moderne bankproducten te combineren met de persoonlijke dienstverlening van een zelfstandig adviseur. Sweere v.o.f. dus.

Bij RegioBank kunnen u en uw gezinsleden nog bankieren zoals we het gewend waren, met de moderne hulpmiddelen van nu. Onze adviseurs van RegioBank kennen de eigen regio en spreken de taal van de klant. Zij brengen complexe financiële onderwerpen terug naar begrijpelijke verhalen. Dit betekent voor u een eenvoudige en heldere uitleg over producten met huidige aantrekkelijke tarieven.
 
  • Betalen:
de keuze die wij aanbieden is van een enkelvoudige betaalrekening tot een compleet betaalpakket.
  • Sparen:
wij hebben altijd een spaarrekening die bij u past: eenvoudig sparen, maandelijks sparen, fiscaal sparen, deposito sparen, sparen 'op maat'
  • Beleggen:
u heeft een keuze uit gevarieerde fondsen met een eigen gewenst instapbedrag.
  • Lenen:
voor onvoorziene uitgaven en rood staan. De mogelijkheden bestaan uit het op maat adviseren voor 'rood' staan op de betaalrekening, een doorlopend krediet, persoonlijke lening of een hypotheek
            
RegioBank is niet alleen een bank voor particulieren, maar ook voor zzp’ers, mkb’ers en verenigingen en stichtingen. Onze zakelijke pakketten zijn compleet, overzichtelijk en voordelig, gebaseerd op een actuele rente. U verwacht een gefundeerd advies. En dat krijgt u van uw eigen zelfstandig Sweere adviseur.  Met ons totaalpakket aan dienstverlening dat wij u kunnen bieden, heeft u de mogelijkheid om al uw financiële zaken onder één dak onder te brengen. Een betere efficiency in uw financiën is niet denkbaar.

RegioBank is onderdeel van SNS Bank N.V.. RegioBank heeft een eigen vergunning van De Nederlandsche Bank en valt onder het depositogarantiestelsel en het beleggerscompensatiestelsel.

Voor meer informatie over de producten en diensten van RegioBank klik dan op onderstaande link:

regiobank
 
 
Sweere V.O.F.